The Naked Truth About Men | Waarom wachten op de ware liefde zooo verleden tijd is…
1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Waarom wachten op de ware liefde zooo verleden tijd is…

Veel vrouwelijke singles weten inmiddels wel hoe het voelt als je langere tijd single bent en het in de liefde maar niet wil lukken… Je ontmoet de juiste man maar niet en je word moe van het wachten dat je eierstokken ervan gaan klapperen. En als je dan denkt dat je wellicht die perfecte man hebt ontmoet dan blijkt het vervolgens dat hij 3 weken geleden nog uit de kast was gekomen dat hij Gay is of het zal er nou net weer zo eentje zijn die alleen maar uit is op seks. Het zit ook allemaal niet mee met die mannen als je het van zo nu en dan sporadische ontmoetingen moet hebben. Het kan namelijk ook anders want je hebt namelijk de keuze; je kunt wachten tot de deze kansen op je pad komen en dan je checklist ernaast leggen of het matched of je neemt het heft in eigen handen tot je een punt bereikt dat je checklisten te kort komt..stel je dat eens voor.

Tot op de dag van vandaag ontmoet ik vrouwen in mijn workshop “The naked truth about men” die met de gedachte rondlopen dat de perfecte man van de een op andere dag wel eventjes hun leven komt binnen wandelen en ze komt verlossen van het lange wachten. Dat zal vast de reden zijn dat uit recent onderzoek is gebleken dat Amsterdam binnen Europa de meeste single vrouwen telt.
Naast dat is het mythe dat de perfecte man zomaar iemands leven binnen komt lopen het is als geloven dat je als je zo nu en dan een lot koopt wel de loterij gaat winnen.

Film en serie producenten uit voornamelijk Hollywood en Bolleywood hebben dit allang door en spelen al decennia’s lang in op deze nijpende vraag bij vrouwen naar de liefde. Kijk maar naar romantische films als Titanic, The Notebook of klassieke Disney films waar wij uren van kunnen genieten en volledig kunnen wegdromen bij de gedachte dat de ware liefde wel op ons pad zal komen op de een of andere magische manier. En tot op zekere hoogte is dit natuurlijk ook wel geloofwaardig totdat je je realiseert dat je nog single bent en je wel heel lang aan het wachten bent..

Als jij dus denkt dat de ware man van de een op de andere dag op een magische manier in je leven zal verschijnen dan en ik hier om je te vertellen dat die kans erg klein is zeker als je nu nog vrijgezel bent en dit leest.  Maar zoals ik al zij je hebt een keuze en de keuze is aan jou.


Stel jezelf nu eens heel eerlijk de volgende vraag; Hoeveel mannen heb jij de afgelopen week ontmoet? Misschien was het er maar 1 of wellicht wel 3 of 4. Wat hier belangrijk is om te realiseren is dat nummers wel tellen net zoals 2 meer is dan 1, en dit is geen hogere wiskunde om te begrijpen dat als jij 2 mannen hebt ontmoet je kans inmiddels als met 50% hebt vergroot dat dit wellicht de perfecte man zou kunnen zijn. Stel nu dat  je van 2 naar 5 ontmoetingen gaat de afgelopen week dan zul je al een toename ervaren van maar liefst 80%!

Vergroot je kans op geluk door het aantal ontmoetingen met mannen in de hand te werken. Je kunt beginnen door je simpelweg aanspreekbaarder op te stellen naar onbekende mannen of ieder geval socialer te zijn als je een gesprek met ze voert zodat er ook een rede voor hun is om nog eens contact met je op te nemen.
Of probeer eens even voor de verandering om van de hoge troon af te stappen als je merkt dat het voor de meeste mannen onbereikbaar is of wellicht een keer gek doen en de hoge hakken om te ruilen voor een stel platte sneaker om simpelweg een keer een man aan te spreken die  je op het oog hebt? Gooi het roer eens om en doe een keer lekker gek en verander de kans op geluk in de liefde.

Laat je kansen op geluk in de liefde niet aan je voorbij gaan je hebt zoveel liefde te geven durf het dan ook te laten zien alleen dan weten mannen dat je voor hen dat zonnetje in hun leven kunt zijn.

1 Comment
  • Een WordPress commentator

    21 januari 2018 at 03:14 Beantwoorden

    Hoi, dit is een reactie.
    Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
    Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Post a Comment